Curățenia continuă în cartierele giurgiuvene

Curățenia continuă în cartierele giurgiuvene

Curățenia continuă în cartierele giurgiuvene

Așa cum anunțam anterior, cartierele giurgiuvene intră în curățenie, rând pe rând, după un program comun stabilit de societățile municipalității,

GSL și GSP care acționează împreună în această perioadă pentru salubrizare, amenajarea spațiilor verzi, reparații mobilier stradal.

De asemenea, activitatea cuprinde dezinsecția (combaterea insectelor dăunătoare la sol și pe luciul apei, bazine de retenție) și lucrări de mentenanță la iluminatul public.

Ambele societăți aflate în subordinea Consilului Local, Giurgiu Servicii Publice și Giurgiu Servicii Locale au început lucrul în comun din 27 iunie, și îl vor continua până la sfârșitul lunii august.

În prezent, se lucrează în cartierul Oinac, Decebal, urmează Negru-Vodă, Policlinică, Clopotari, ANL Steaua Dunării, Parcul Tineretului, zona Mihai Viteazul – Piața Centrală, zona centrală.

Pe lângă acțiunea comună, cele două societăți își respectă obligațiile contractuale, lucrările curente și în alte zone și cartiere, măturatul stradal, curățenia.

O dată în plus, municipalitatea face apel către populație să păstreze curățenia și să semnaleze eventualele probleme pentru ca acestea să fie remediate, pe mailurile:

petitiiprimariagiurgiu@gmail.com sau politialocala_gr@yahoo.com și la tel. cetățeanului 0246/274 668.

Ultima modificare: 20.07.2022 – 13:45 de către

Anteriorul Toaletările și cosirea ierbii au fost finalizate în cartierul Oinac

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.